Enkel Coleslaw

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
1 st vitkålshuvud
1 stor morot
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 msk vitvins- eller sherryvinäger
salt & peppar

Enkel Coleslaw

Passar perfekt till grillat kött, hamburgare, pulled pork eller revbensspjäll.

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegetariskt
  • 12 min
  • 4 portioner
  • Lätt

Ingredienser

Tips

Dela

Gör den gärna din coleslaw dagen innan så smakerna får utvecklas ordentligt. Låt den i så fall dra sig i kylskåpet.

Steg

1
Klar

Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2
Klar

Servera direkt eller låt smakerna dra till sig ett tag i kylskåpet.

föregående
Fruktkompott med lemon curd-visp
nästa
Vietnamesisk soppa med dumpling
föregående
Fruktkompott med lemon curd-visp
nästa
Vietnamesisk soppa med dumpling

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /var/www/html/kockisen/wp-includes/functions.php on line 4669

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /var/www/html/kockisen/wp-includes/functions.php on line 4669